Oudercommissie

Beste ouders/verzorgers,

Bij Zandvlinder is er een oudercommissie aanwezig. Zij vertegenwoordigen de ouders binnen Zandvlinder en vinden uw mening belangrijk.

Hieronder stellen de ouders van de oudercommissie zich voor aan u .

 

De leden van de oudercommissie zijn:

  • Lindi Brookes
  • Leonie Doornik
  • Vera de Rijke
  • Sascha van den Brink
  • Miranda de Gruiter

 

 

Lindi Brookes:

Ik ben Lindi, 27 jaar en de moeder van Lily (16 maanden). Wij wonen samen met de papa van Lily, Boy, in Crabbehof.
Lily heeft het altijd enorm naar haar zin bij de Zandvlinder. Het leek mij erg leuk en interessant om lid te worden van de oudercommissie en zo een kijkje achter de schermen te krijgen en mee te mogen denken.
Ook kijk ik ernaar uit om andere ouders van Zandvlinder-kindjes te ontmoeten Lachebekje met lachende ogen

Groetjes,
Lindi

lilt damsma

 

 

Leonie Doornik:

 

SAMSUNG CSC

 

 

Vera de Rijke:

Goedendag!

Via deze weg stel ik mij graag voor als lid van de oudercommissie. Mijn naam is Vera de Rijke en samen met mijn man Ronald geniet ik van onze kindjes Rosalynn (nov 2014) en Vincent (aug 2016).

Op de dagen dat wij ons inzetten voor een stichting binnen de gehandicaptenzorg, kunnen wij met een gerust hart onze kindjes laten genieten van goede zorg en in de gelegenheid stellen om vriendschappen op te bouwen bij de Zandvlinder. Vanaf onze eerste kennismaking hebben wij ons hier prettig gevoeld en dat merken we ook steeds aan onze kinderen.

Ik vind het hartstikke leuk om namens alle ouders mee te kunnen denken! Dus pak vooral de gelegenheid om ideeën met mij te delen. 

Groetjes Vera

 

 

Sascha van den Brink:

Beste ouders,

Mijn naam is Sascha van den Brink en ik ben de moeder van Niene (2014) en Jort (2017). Ik ben verloofd met mijn vriend Pieter van Seters en wij wonen sinds februari 2017 in Sterrenburg. Ik werk als Client Support Analyst bij Schneider Electric in Capelle aan den IJssel.

Onze kinderen gaan met veel plezier naar de Zandvlinder. De visie van Zandvlinder sluit goed aan bij hoe wij graag met onze kinderen omgaan.

Ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen door me aan te sluiten bij de oudercommissie van de Zandvlinder.

Groeten,

Sascha van den Brink

 

 

Miranda de Gruiter:

Beste ouders / verzorgers,

Ik ben Miranda de Gruiter, getrouwd met Stefan en samen zijn wij de trotse ouders van Jente (okt 2015). Wij wonen nu, na een periode in Afrika gewoond en gewerkt te hebben, in Crabbehof. Tot September 2016 heb ik in Nigeria gewerkt als onderwijsadviseur waar wij samen met Jente hebben mogen genieten van deze bijzondere woon en werkervaring.

Nu werk ik 3 dagen per week op de Dr Schaepmanschool in Ridderkerk als stamgroepleider van een kleutergroep. De rest van de week onderneem ik van alles met Jente en dat vind ik heerlijk. Ze houdt erg van zwemmen, de speeltuin bezoeken, samen fietsen en we zitten sinds kort op peutergym.

Jente gaat sinds februari 2017 naar de Dreumesgroep. Nu ik zelf moeder ben ervaar ik nog meer het belang van een liefdevolle en positieve omgeving voor de ontwikkeling van kinderen. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met andere ouders en personeel van de Zandvlinder mee te denken over de ontwikkelingen van de Zandvlinder. Daarnaast hoop ik met mijn achtergrond ook bij kan dragen aan het mede-organiseren van verschillende activiteiten of thema’s.

 

Wilt u meer weten?

Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen? Of persoonlijke informatie ontvangen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en contractvormen. U kunt telefonisch contact opnemen via 078-6514469 of 06-14203873 of een e-mail sturen naar info@zandvlinder.nl.

U kunt ook uw nummer achter laten op onze website. Wij bellen u gegarandeerd binnen 24 uur terug.

Henri Polakstraat 7
3317 KN Dordrecht

078 651 44 69
06 81 51 08 26
06 14 20 38 73

Facebook

Twitter

Twitter response: "Invalid or expired token."