Dagritme

Bij Zandvlinder wordt het kind daadwerkelijk in zijn behoefte gevolgd. Leidsters maken een goede dagindeling, waarin ieder kind de plaats krijgt die hij met zijn eigen temperament en met zijn eigen ritme nodig heeft.

Wij hebben geen strikte dagindeling betreffende het eten en drinken bij de baby’s en de dreumesen. De baby’s volgen het ritme bij ons zoals ze deze thuis gewent zijn.
Bij de dreumesen is er wel een gezamenlijk fruitmoment. De tijd van de boterham kan verschillen wanneer een kind bijvoorbeeld eerder moe is. Deze krijgt dan eerder de boterham zodat voorkomen wordt dat het kind te moe naar bed gaat.

Onze leidsters staan open voor de behoeften van de kinderen. Ze hebben de tijd voor ieder kind, omdat de andere kinderen zich (dankzij deze individuele zorg) intussen ook goed verzorgd weten. Hetzij in hun bedje of voorzien van goed speelgoed in de gestructureerde ruimte.

Wij gaan elke dag naar buiten ongeacht het weer. Het weer is nooit slecht, je kunt je wel slecht kleden voor het weer.

Wilt u meer weten?

Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen? Of persoonlijke informatie ontvangen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en contractvormen. U kunt telefonisch contact opnemen via 078-6514469 of 06-14203873 of een e-mail sturen naar info@zandvlinder.nl.

U kunt ook uw nummer achter laten op onze website. Wij bellen u gegarandeerd binnen 24 uur terug.

Henri Polakstraat 7
3317 KN Dordrecht

078 651 44 69
06 81 51 08 26
06 14 20 38 73

Facebook

Twitter

Twitter response: "Invalid or expired token."