Op zoek naar een veilige, betrouwbare opvang voor je kind tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij Kinderdagverblijf Zandvlinder aan het juiste adres. Bij ons krijg je niet alleen dat, maar nog veel meer.

Duurzame opvang met Biologische voeding

Bij Zandvlinder staat duurzame opvang hoog in het vaandel, met biologische voeding voor alle kinderen. We bieden een veilige en verantwoorde omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen op een natuurlijke manier, vanuit hun eigen unieke karakter.

Bij ons wordt het kind écht gevolgd in zijn of haar behoeften. Onze leidsters zorgen voor een goede dagindeling die aansluit op het temperament en ritme van ieder kind. Op de babygroep volgen we het ritme zoals de baby’s thuis gewend zijn, terwijl we op de dreumesgroep en peutergroep proberen gezamenlijke eetmomenten te creëren.

Onze leidsters hebben oog voor de behoeften van de kinderen en nemen de tijd voor individuele zorg, zodat alle kinderen zich goed verzorgd voelen. Daarnaast streven we ernaar om iedere dag naar buiten te gaan, ongeacht het weer. Het weer is immers nooit slecht, je kunt je alleen slecht kleden voor het weer!

Benieuwd naar ons dagritme en de voeding die we bieden? Klik dan hier voor meer informatie

En wat betreft de kosten, biologische opvang hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Zandvlinder kun je kiezen uit verschillende pakketten die passen bij jouw wensen en budget. Bekijk de tarieven!