Personeel

Directie

An
AnDirecteur
Mijn naam is An Postma, trotse eigenaar en directeur van kinderdagverblijf Zandvlinder. Ik ben moeder van 2 lieve knullen en van origine diëtiste van beroep. Na de geboorte van mijn tweede kind ben ik mij gaan mengen in de organisatie en het bestuur van het kinderdagverblijf waar mijn kinderen ondergebracht werden. Daarnaast ben ik opvoedcursussen gaan volgen. Al deze aspecten hebben mij geënthousiasmeerd om kinderdagverblijf Zandvlinder te starten. Een uniek concept waarbij ik mijn diverse deskundigheden en interesses kan inzetten. Naar mijn mening geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen de 3 R-en van rust, regelmaat en ritme. Kinderen krijgen de rust en uitdaging om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kinderen gezonde biologische voeding krijgen. Als ouders dit thuis ook aan hun kinderen geven is het logisch dat dit ook gegeven wordt op de opvang. Ook buiten spelen met zand en vies worden van de aarde uit de moestuin horen daar helemaal bij.
Ik ben altijd bereid voor een gezellig praatje dus kom gerust een keer langs.

Babygroep

Joyce
JoycePedagogische medewerker
Hoi, Ik ben Joyce. Met mijn man en ons zoontje woon ik in Dordrecht.
Na mijn opleiding SPH ben ik gaan werken in de kinderopvang, eerst in Best en later in Rotterdam.
In die jaren heb ik veel verschillende ervaringen opgedaan. Ik heb op horizontale en op verticale groepen gewerkt (0-4 jaar) en binnen dagverblijven met verschillende werkwijzen.
De visie en de werkwijze binnen Zandvlinder spreken mij erg aan, heel kindgericht, respectvol (Emmi Pikler), bewust en kleinschalig.
Zandvlinder is vernieuwend en blijft volop in ontwikkeling.
Ik geniet van alle kindjes, de oudercontacten en het werken binnen het Zandvlinderteam!
Vera
VeraPedagogische medewerker
Hallo! Mijn naam is Vera van Wingerden. Ik woon samen met mijn lieve vriend in Utrecht.
Ik hou van reizen, en ben een echte levensgenieter.
Ik werk bij Zandvlinder en ben afgestudeerd aan het Da Vinci college te Dordrecht.
Ik heb gekozen voor Zandvlinder vanwege de speciale visie en werkwijze van de instelling.
Ieder kind is speciaal bij Zandvlinder en kan zich ontwikkelen in zijn eigen tempo. Het stukje respect voor mens en milieu vind ik erg mooi bij Zandvlinder.
Je zult mij vooral zien op de babygroep. Hier geniet ik van alle ontwikkelingen die de kinderen meemaken.
Tot ziens!
Kimberley
KimberleyPedagogische medewerker
Hallo Ik ben Kimberley en ik woon in Zwijndrecht. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster niveau 4 gedaan. Ik werk op de baby- en dreumesgroep.Ik heb bewust gekozen voor zandvlinder omdat de visie mij erg aanspreek. Voordat ik bij zandvlinder kwam werken heb ik met deze visie kennis kunnen maken op Kdv Compananny. Bij zandvlinder heb ik de visie eigen gemaakt. De manier van communiceren met de kinderen en met elkaar voelt fijn. De gehaaste maatschappij van vandaag zorgt voor veel indrukken en prikkels. Zandvlinder – “back to basics” benadering waarbij eenvoud en rust centraal staat zorgt er voor dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen uit eigen kracht en capaciteit, zonder dat zij aan al de vele prikkels worden blootgesteld. Dit vind ik een uitdaging elke keer weer.
Heel graag tot ziens bij Zandvlinder

Dreumesgroep

Sharon
SharonPedagogische medewerker
Hallo!
Mijn naam is Sharon. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 in 2015 succesvol afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik zowel stage gelopen als gewerkt binnen Zandvlinder.
Inmiddels ben ik een vast gezicht op de dreumesgroep.
Blijven leren in het vak vind ik erg belangrijk, zo heb ik een thuisstudie kinderpsychologie gevolgd en ben ik bedrijfshulpverlener. Ik wil mij graag op deze manier blijven ontwikkelen.
De visie en de werkwijzen binnen Zandvlinder spreken mij erg aan.
Ieder kind is speciaal en mag zich ontwikkelen in zijn/haar eigen tempo.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met sport bezig te zijn, speel ik waterpolo en maak ik graag tijd vrij voor vrienden en familie.

Graag tot ziens bij Zandvlinder.

Barbara
BarbaraPedagogische medewerker
Hallo, ik ben Barbara Jochem.
Ik woon samen met mijn man en lieve zoon in ‘s-Gravendeel.
Mijn hobby’s zijn, films kijken, lekker eten en met de auto er op uit gaan.
Het werken bij Zandvlinder is voor mij echt een “eye opener” geweest. De visie en de methode waarmee wij werken waren nieuw voor mij. Ik heb daar veel mooie en nieuwe dingen van geleerd.
Op dinsdag en vrijdag werk ik bij Zandvlinder, op deze dagen komt mijn zoon hier ook spelen.
Als ik hem aan het einde van de dag ophaal, merk ik aan zijn hele uitstraling dat hij een fijne dag heeft gehad.
Dat is ook mijn doel op de peuter en dreumes groep waar ik werk, kinderen een fijne, veilige en leerzame dag bezorgen zodat ze de volgende keer weer met veel plezier komen spelen.
Tot ziens bij Zandvlinder.
Groetjes Bar
Eline
ElinePedagogische medewerker
Hoi! Mijn naam is Eline Kok -Jonker. Ik woon samen met mijn lieve man in Papendrecht. We zijn in verwachting van ons eerste kindje en kijken er heel erg naar uit om papa en mama te worden.
Tijdens mijn opleiding tot pedagogisch medewerker liep ik in het laatste leerjaar stage bij Zandvlinder. Ik had het geluk dat ik na mijn stage hier mocht blijven werken. Ik vind de sfeer bij Zandvlinder heel fijn.
Ik werk voornamelijk met veel plezier op de dreumesgroep maar ben ook op de overige groepen te vinden.
Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier en ik vind het bijzonder dat ik dat van zo dichtbij mee mag maken.
Ik hou ervan om samen met de kinderen liedjes te zingen, spelletjes te doen en om voor te lezen.
In mijn vrije tijd speel ik graag piano en ik hou van lezen. Ook breng ik graag tijd door met vrienden en familie.
Tot ziens bij Zandvlinder

Peutergroep

Yvonne
YvonnePedagogische medewerker
Mijn naam is Yvonne den Boer. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Martijn en inmiddels de trotse moeder van Dex.
Na mijn opleiding SPH ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening en de gehandicaptenzorg.
In 2009 ben ik in de kinderopvang gaan werken omdat de wens om dit te doen nog altijd heel groot was.
Het werken in de kinderopvang geeft mij enorm veel voldoening en energie.
Ik vind het fijn om een veilige, gezellige en gestructureerde omgeving te creëren waarin kinderen zich gehoord, gezien en begrepen voelen.
De werkwijze en visie van Zandvlinder sluit erg aan bij mijn kijk op het werk. Respect voor het kind, pedagogische deskundigheid en liefde voor het vak zijn enkele aspecten waar ik veel waarde aan hecht.
Graag tot ziens bij Zandvlinder!
Denizia
DeniziaPedagogische medewerker
Mijn naam is Denizia van Coevorden, ik woon in Dordrecht. In mijn vrije tijd dans ik graag en geef ik hierin les. Verder hou ik van gezelligheid en leuke dingen doen! Ik ben als stagiaire begonnen bij Zandvlinder waarnaar ik mijn studie heb voortgezet en afgerond via werken en leren. Ik ben een vast gezicht op de peutergroep en doe dit met veel enthousiasme. Ik vind het werken bij Zandvlinder erg bijzonder, de respectvolle manier waarop er met de kinderen wordt omgegaan spreekt mij erg aan.
Graag tot ziens!
Denise
DenisePedagogische medewerker
Mijn naam is Denise Bezemer. Ik woon in Papendrecht. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 in 2014 succesvol afgerond. Ik ben bij Zandvlinder komen werken nadat ik hier mijn stage had voltooid. Ik werk met veel plezier 4 dagen in de week op de peutergroep. Omdat ik erg geïnteresseerd ben in de ontwikkeling van het kind heb ik een cursus kinderpsychologie gevolgd. De visie van Zandvlinder spreekt mij erg aan. Ik vind het fijn om de kinderen iets te leren en hun met een lach op het gezicht naar huis te laten gaan.
Hopelijk tot ziens,
Denise.

Invalkrachten

Busra
BusraInvalkracht Pedagogische medewerker
Hallo allemaal!

Ik ben Büsra, en ik woon in Dordrecht. In mijn laatste jaar kwam ik stage lopen bij Zandvlinder waar ik het meteen naar mijn zin had. Inmiddels heb ik nu mijn diploma PW 3 behaald en kom ik regelmatig werken als invalkracht! Ook studeer ik nog verder voor mijn PW 4 en loop nog stage op maandag, dinsdag en donderdag. De visie en werkwijze van Zandvlinder spreekt mij erg aan, elk kind word op respectvolle manier behandeld. Het werken met kinderen vind ik uitdagend, en leerzaam. De groei van de kinderen van dicht bij te mogen zien vind ik het allermooist. Als leidster vind ik het dan ook belangrijk dat kinderen zich optimaal mogen ontwikkelen op hun eigen tempo, en uiteraard dat kinderen zich veilig en thuis voelen.

In mijn vrije tijd vind ik het erg gezellig om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Graag tot ziens bij Zandvlinder!

Ashley
AshleyInvalkracht Pedagogische medewerker
Hallo allemaal,
Ik ben Ashley de Tree, en ik woon in Dordrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om er op uit te gaan met mijn vriendinnen.
Ik ben bijna afgestudeerd aan de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.
Ik ben in mijn tweede jaar van mijn opleiding stage komen lopen bij Zandvlinder. Dit was heel anders maar zo mooi om te zien dat elk kind op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. In mijn laatste jaar heb ik inval contract gekregen.
Zandvlinder sprak mij aan door de visie waarbij er op een respectvolle manier met de kinderen en de natuur wordt omgegaan.
Ik ga elke dag met een lach naar Zandvlinder toe en ik ga met een lach weer naar huis!
Graag tot ziens bij Zandvlinder!
Ashley
Eva
EvaInvalkracht Pedagogische medewerker
Hallo!
Mijn naam is Eva de Vries en trotse moeder van Jaëvio. De visie van Zandvlinder spreekt mij persoonlijk erg aan, maar ook professioneel. Dit is dan ook de reden dat ik hier bij Zandvlinder binnen ben gestapt als moeder. Vervolgens ben ik hier begonnen als stagiaire en al snel mocht ik werken als invalkracht. Ondertussen heb ik mijn studie sociaal pedagogisch medewerker niveau 4 bijna afgerond op het Da Vinci College.
Ik vind het erg bijzonder om de ontwikkelingen van de kinderen van dichtbij mee te maken. Tevens vind ik de manier van communiceren tegen de kinderen en elkaar, erg fijn. Ik geniet dan ook elke dag van mijn werk. Op dit moment sta ik vooral op de peutergroep, maar ook op de dreumes en de baby groep zal ik te vinden zijn. Ik hou er van om met de kinderen spelletjes te spelen, voor te lezen, te zingen en bovendien lekker buiten te spelen. Dit pas ik dan ook toe bij elke leeftijd.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn zoontje en vind ik het fijn om met mijn familie te zijn.

Graag tot ziens bij Zandvlinder!

Danique
DaniqueInvalkracht Pedagogische medewerker
Hallo,
Mijn naam is Danique Janssen en ik woon in Dordrecht. Tijdens mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 4, liep ik stage in het eerste en laatste jaar bij Zandvlinder. Ik ben erg dankbaar dat ik hier in mijn laatste jaar een 0-uren contract heb gekregen. Ook heb ik een certificaat gehaald om met baby’s te werken. Ik zal daarom vooral op de baby groep te zien zijn.

In mijn vrije tijd dans ik graag en geef ik dansles aan kinderen. Dit doe ik bij OKK Dordrecht. Ook vind ik het erg leuk om af en toe de stad in te gaan en leuke dingen met mijn vriendinnen te doen.

Tot ziens bij Zandvlinder!

Maureen
MaureenInvalkracht Pedagogische medewerker
Hoi allemaal!
Mijn naam is Maureen Bouman. Ik woon in Papendrecht. Ik doe de opleiding Social Work en vind het leuk dat ik tijdens mijn stage een 0-uren contract heb gekregen. Ik vind de sfeer bij Zandvlinder heel fijn, zowel voor kind als invalkracht is het een veilige plek waar je jezelf kan ontwikkelen. Ik ben vooral te vinden op de peutergroep. Het leukste vind ik om de ontwikkeling van het kind te zien van hoe ze op de peutergroep binnenkomen tot het moment dat we ze uitzwaaien naar de basisschool. De werkwijze van Zandvlinder spreekt mij aan, omdat elk kind de ruimte krijgt zich te ontwikkelen op zijn eigen tempo. Dansen met de kinderen vind ik leuk, omdat ik zie hoe enthousiast ze hiervan worden. Verder doe ik in mijn vrije tijd aan korfbal en houd ik ervan om lekker te eten met vrienden of familie.
Tot ziens bij Zandvlinder.
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. AKKOORD