Directie

An
AnDirecteur
Mijn naam is An Postma, trotse eigenaar en directeur van kinderdagverblijf Zandvlinder. Ik ben moeder van 2 lieve knullen en van origine diëtiste van beroep. Na de geboorte van mijn tweede kind ben ik mij gaan mengen in de organisatie en het bestuur van het kinderdagverblijf waar mijn kinderen ondergebracht werden. Daarnaast ben ik opvoedcursussen gaan volgen. Al deze aspecten hebben mij geënthousiasmeerd om kinderdagverblijf Zandvlinder te starten. Een uniek concept waarbij ik mijn diverse deskundigheden en interesses kan inzetten. Naar mijn mening geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen de 3 R-en van rust, regelmaat en ritme. Kinderen krijgen de rust en uitdaging om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kinderen gezonde biologische voeding krijgen. Als ouders dit thuis ook aan hun kinderen geven is het logisch dat dit ook gegeven wordt op de opvang. Ook buiten spelen met zand en vies worden van de aarde uit de moestuin horen daar helemaal bij.
Ik ben altijd bereid voor een gezellig praatje dus kom gerust een keer langs.

Directie

Mellanie
MellaniePedagogisch beleidsmedewerker en coach
Hoihoi,
Mijn naam is Mellanie Drevensek. Ik woon samen met mijn vriend in Dordrecht. In 2015 ben ik bij Zandvlinder stage komen lopen. Na het afronden van mijn opleiding heb ik nog als invalkracht gewerkt bij Zandvlinder maar ben hierna mijn werkervaring uit gaan breiden bij andere bedrijven. In die twee jaar weg kwam ik erachter dat de visie van Zandvlinder volledig bij mij past en ik met geen andere visie meer wilde werken.

Hierom ben ik in 2021 ben in terug gekomen bij Zandvlinder, en direct gestart met de opleiding pedagogisch beleidsmedewerker en coach. In april 2022 heb ik deze opleiding afgerond en ben ik gestart in deze functie bij Zandvlinder. Sinds 2023 ben ik naast deze functie ook assistent-manager geworden.

Zandvlinder is voor mij echt een thuis. Bij Zandvlinder mag elk kind, elke ouder en elke collega zichzelf zijn. We gaan met respect met zowel ouders, collega’s als kinderen om. Als pedagogisch coach streef ik ernaar om de kwaliteit van Zandvlinder hoog te houden en de pedagogisch medewerkers te laten stralen in hun functie.
Ik ben op dinsdag tot en met vrijdag te vinden op kantoor. Tussendoor ben ik regelmatig op de groep en mogen jullie mij altijd even aanspreken.
Mochten er nog vragen zijn, hoor ik deze graag op Zandvlinder.

Tot ziens!

Directie

Denise
DenisePraktijkopleider
Hallo!
Mijn naam is Denise de Jong Bezemer. Samen met mijn man en zoon woon ik in Papendrecht.
Vanaf 2013 werk ik met veel plezier bij Zandvlinder. U zult mij voornamelijk op dinsdag en woensdag op de peutergroep vinden. Ik geniet ervan om met de kinderen te kletsen en om activiteiten te ondernemen.
Op vrijdag werk ik op kantoor als praktijkopleider. Ik begeleid de stagiaires om ervoor te zorgen dat zij (gespecialiseerde) pedagogisch medewerkers mogen worden.
tot snel!

Babygroep

Ashley
AshleyPedagogische medewerker
Hallo allemaal,
Ik ben Ashley de Tree, en ik woon in Dordrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om er op uit te gaan met mijn vriendinnen.
Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.
Ik ben in mijn tweede jaar van mijn opleiding stage komen lopen bij Zandvlinder. Dit was heel anders maar zo mooi om te zien dat elk kind op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. In mijn laatste jaar heb ik inval contract gekregen.
Zandvlinder sprak mij aan door de visie waarbij er op een respectvolle manier met de kinderen en de natuur wordt omgegaan.
Ik ga elke dag met een lach naar Zandvlinder toe en ik ga met een lach weer naar huis!
Jullie kunnen mij 4 dagen bij de babygroep vinden!
Graag tot ziens bij Zandvlinder!
Ashley
Ismay
IsmayPedagogische medewerker
Hallo allemaal!

Mijn naam is Ismay, 24 jaar oud en wonend in Hendrik Ido Ambacht.
In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Na het behalen van mijn diploma ben ik al wat jaartjes werkend in de kinderopvang. Hier met vele verschillende doelgroepen gewerkt. Maar na dik 5,5 jaar bij een kinderopvangorganisatie in Zwijndrecht gewerkt te hebben, waar het voor mij allemaal begon, is het tijd voor nieuwe ontwikkelingen en ervaringen op te doen.

Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik bij de Zandvlinder terecht ben gekomen. Hier waar de kinderen de mogelijkheid krijgen om op hun eigen manier en tempo te ontwikkelen, zo op een mooie en respectvolle manier.

Jullie kunnen mij op dinsdag, donderdag en vrijdag vinden op de babygroep. Waar ik met alle liefde voor jullie kinderen zal zorgen.

Graag tot ziens bij de Zandvlinder!

Renée
RenéePedagogische medewerker
Hoi, Ik ben Renée.

Samen met mijn man en 2 prachtige dochters woon ik in Dordrecht.
In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin en familie. Gezellig met elkaar wandelen door het bos, plaatsjes bezoeken of een bezoek brengen aan een dierentuin of een ander leuk park.
Ook vind ik het ontzettend leuk om met vrienden een gezellig avondje te hebben.
Maar gewoon een hele dag thuis zijn met het gezin, gezellig samen koken en vervolgens afsluiten met een film op de bank staat toch wel bovenaan mijn favoriete vrije tijd momenten.

Na mijn opleiding ben ik gelijk aan het werk gegaan bij een Kinderopvangorganisatie in Zwijndrecht. Daar heb ik 7,5 jaar met plezier gewerkt en toen kwam Zandvlinder op mijn pad.
Vanaf april 2023 heb ik de overstap gemaakt en ben daar zo ontzettend blij mee.
De manier hoe wij bij Zandvlinder werken, hoe wij met de kinderen omgaan en hoe wij als team zijn zorgt ervoor dat ik altijd met ontzettend veel plezier naar mijn werk ga.
De kinderen worden echt gezien, er wordt naar ze geluisterd en er wordt met ze gepraat. Voor mij dé manier hoe je om moet gaan met kinderen.

Jullie zullen mij vinden op de babygroep op maandag, dinsdag en woensdag.

Kyshandra
KyshandraPedagogische medewerker
Hoi!
Mijn naam is Kyshandra
Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op de babygroep. Na het behalen van mijn diploma ben ik bij Zandvlinder gebleven. Ik vind het mooi om te zien hoe de leidsters van Zandvlinder de kinderen de mogelijkheid geven om op hun eigen tempo te ontwikkelen. Ik vind het leuk om met de kinderen boekjes te lezen en liedjes te zingen.

Tot ziens!

Dreumesgroep

Busra
BusraPedagogische medewerker
Hallo allemaal!

Ik ben Büsra, en ik woon in Dordrecht. Ik werk op de peuter en dreumesgroep.
In mijn laatste jaar kwam ik stage lopen bij Zandvlinder waar ik het meteen naar mijn zin had. Na mijn studie GPM ben ik verder gegaan met de opleiding PEP op de Hogeschool in Rotterdam. Deze studie heb ik in 2022 afgerond. De visie en werkwijze van Zandvlinder spreekt mij erg aan, elk kind wordt op respectvolle manier behandeld. Het werken met kinderen vind ik uitdagend, en leerzaam. Als leidster vind ik het dan ook belangrijk dat kinderen zich optimaal mogen ontwikkelen op hun eigen tempo, en uiteraard dat kinderen zich veilig en thuis voelen.

In mijn vrije tijd vind ik het erg gezellig om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Graag tot ziens bij Zandvlinder!

Rianne
RiannePedagogische medewerker
Hallo,

Mijn naam is Rianne en woon met mijn man en zoontje in Papendrecht. Na het behalen van mijn diploma Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 4 ben ik bij verschillende kinderdagverblijven werkzaam geweest maar ben blij te kunnen zeggen dat ik weer terug ben bij Zandvlinder. In de visie en werkwijze van Zandvlinder kan ik mij heel goed vinden waarin ieder kind zich op zijn/haar manier in een eigen tempo moet kunnen ontwikkelen.
In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin en ondernemen we leuke dingen. Ook breng ik graag mijn tijd door in de keuken om wat lekkers te bakken.
Jullie kunnen mij op de dreumes groep vinden waar ik met liefde voor jullie kind(eren) zal zorgen.

Graag tot ziens bij Zandvlinder!

Barbara
BarbaraPedagogische medewerker
Hallo, ik ben Barbara Jochem.
Ik woon samen met mijn man en lieve zoon in ‘s-Gravendeel.
Mijn hobby’s zijn, films kijken, lekker eten en met de auto er op uit gaan.
Het werken bij Zandvlinder is voor mij echt een “eye opener” geweest. De visie en de methode waarmee wij werken waren nieuw voor mij. Ik heb daar veel mooie en nieuwe dingen van geleerd.
Ik werk op de dreumes en peutergroep. Mijn doel op de groep is om de kinderen een fijne, veilige en leerzame dag te bezorgen zodat ze de volgende keer weer met veel plezier komen spelen.
Tot ziens bij Zandvlinder.
Groetjes Barbara
Jade Pedagogische medewerker
Hoi allemaal!

Mijn naam is Jade, 20 jaar oud en ik woon in Dordrecht.
Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen op de babygroep. Ik heb hier super veel geleerd en ga met veel plezier naar Zandvlinder toe. Op de baby groep heb ik mijn examens kunnen uitvoeren en behalen! Nu ik mijn diploma heb gehaald kan ik bij Zandvlinder gaan werken en heb hier super veel zin in!

Ik ben erg blij met de manier hoe wij bij Zandvlinder werken en kijk er naar uit om mij samen met alle kinderen verder te gaan ontwikkelen!

Tot ziens!

Peutergroep

Yvonne
YvonnePedagogische medewerker
Mijn naam is Yvonne den Boer. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Martijn en inmiddels de trotse moeder van Dex.
Na mijn opleiding SPH ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening en de gehandicaptenzorg.
In 2009 ben ik in de kinderopvang gaan werken omdat de wens om dit te doen nog altijd heel groot was.
Het werken in de kinderopvang geeft mij enorm veel voldoening en energie.
Ik vind het fijn om een veilige, gezellige en gestructureerde omgeving te creëren waarin kinderen zich gehoord, gezien en begrepen voelen.
De werkwijze en visie van Zandvlinder sluit erg aan bij mijn kijk op het werk. Respect voor het kind, pedagogische deskundigheid en liefde voor het vak zijn enkele aspecten waar ik veel waarde aan hecht.
Graag tot ziens bij Zandvlinder!
Denise
DenisePedagogische medewerker / stagecoördinator
Hallo!
Mijn naam is Denise de Jong Bezemer. Samen met mijn man en zonen woon ik in Papendrecht.
Vanaf 2013 werk ik met veel plezier bij Zandvlinder. U zult mij voornamelijk op dinsdag en woensdag op de peutergroep vinden. Ik geniet ervan om met de kinderen te kletsen en om activiteiten te ondernemen.
Op vrijdag werk ik op kantoor als praktijkopleider. Ik begeleid de stagiaires om ervoor te zorgen dat zij (gespecialiseerde) pedagogisch medewerkers mogen worden.
tot snel!
Barbara
BarbaraPedagogische medewerker
Hallo, ik ben Barbara Jochem.
Ik woon samen met mijn man en lieve zoon in ‘s-Gravendeel.
Mijn hobby’s zijn, films kijken, lekker eten en met de auto er op uit gaan.
Het werken bij Zandvlinder is voor mij echt een “eye opener” geweest. De visie en de methode waarmee wij werken waren nieuw voor mij. Ik heb daar veel mooie en nieuwe dingen van geleerd.
Ik werk op de dreumes en peutergroep. Mijn doel op de groep is om de kinderen een fijne, veilige en leerzame dag te bezorgen zodat ze de volgende keer weer met veel plezier komen spelen.
Tot ziens bij Zandvlinder.
Groetjes Barbara
Joyce
JoycePedagogische medewerker
Hoi, Ik ben Joyce. Met mijn man en onze zoon woon ik in Dordrecht. Na mijn opleiding SPH ben ik gaan werken in de kinderopvang, eerst in Best en later in Rotterdam. In die jaren heb ik veel verschillende ervaringen opgedaan. Ik heb op horizontale en op verticale groepen gewerkt (0-4 jaar) en binnen dagverblijven met verschillende werkwijzen. De visie en de werkwijze binnen Zandvlinder spreken mij erg aan, heel kindvolgend, respectvol (Emmi Pikler), bewust en kleinschalig. Zandvlinder is vernieuwend en blijft volop in ontwikkeling. Ik geniet van alle kindjes, de oudercontacten en het werken binnen het Zandvlinderteam!

Invalkrachten

SalmaPedagogische medewerker
Hallo allemaal,

Mijn naam is Salma en ik woon in Dordrecht. Het afgelopen schooljaar heb ik de opleiding pedagogisch medewerker afrond en ben hierna direct doorgegaan met de opleiding Pedagogiek! Mijn passie voor pedagogiek heeft me ertoe aangezet om een carrière in de kinderopvang na te streven.

Vanaf december kom ik bij Zandvlinder werken. Waarom Zandvlinder? Tot nu toe heb ik voornamelijk ervaring opgedaan in de reguliere kinderopvang. Ik ben enthousiast om mijn ervaring uit te breiden naar diverse soorten opvangen om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Een goede volgende stap lijkt me een groene kinderopvang.

Ik heb er erg veel zin in en ben te vinden op de peuter of dreumesgroep.

Tot ziens bij Zandvlinder.

Rana Pedagogische medewerker
Hallo allemaal,
Ik ben Rana woont in Dordrecht. In de zomer van 2022 heb ik mijn diploma voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Tijdens mijn studie heb ik stagegelopen op de babygroep en op de dreumesgroep. Ik had het meteen naar mijn zin bij Zandvlinder. De visie van Zandvlinder spreekt mij aan. Ik vind het leuk om met de kinderen activiteiten uit te voeren, liedjes te zingen en voor het kind zien ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo. Sinds 2024 ben ik als invalkracht aan het werk op Zandvlinder en verbreed hiernaast mijn werkervaring als ZZP-er.
Wie weet tot ziens bij Zandvlinder!