Personeel

Directie

An
AnDirecteur
Mijn naam is An Postma, trotse eigenaar en directeur van kinderdagverblijf Zandvlinder. Ik ben moeder van 2 lieve knullen en van origine diëtiste van beroep. Na de geboorte van mijn tweede kind ben ik mij gaan mengen in de organisatie en het bestuur van het kinderdagverblijf waar mijn kinderen ondergebracht werden. Daarnaast ben ik opvoedcursussen gaan volgen. Al deze aspecten hebben mij geënthousiasmeerd om kinderdagverblijf Zandvlinder te starten. Een uniek concept waarbij ik mijn diverse deskundigheden en interesses kan inzetten. Naar mijn mening geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen de 3 R-en van rust, regelmaat en ritme. Kinderen krijgen de rust en uitdaging om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kinderen gezonde biologische voeding krijgen. Als ouders dit thuis ook aan hun kinderen geven is het logisch dat dit ook gegeven wordt op de opvang. Ook buiten spelen met zand en vies worden van de aarde uit de moestuin horen daar helemaal bij.
Ik ben altijd bereid voor een gezellig praatje dus kom gerust een keer langs.

Babygroep

Joyce
JoycePedagogische medewerker
Hoi, Ik ben Joyce. Met mijn man en ons zoontje woon ik in Dordrecht.
Na mijn opleiding SPH ben ik gaan werken in de kinderopvang, eerst in Best en later in Rotterdam.
In die jaren heb ik veel verschillende ervaringen opgedaan. Ik heb op horizontale en op verticale groepen gewerkt (0-4 jaar) en binnen dagverblijven met verschillende werkwijzen.
De visie en de werkwijze binnen Zandvlinder spreken mij erg aan, heel kindgericht, respectvol (Emmi Pikler), bewust en kleinschalig.
Zandvlinder is vernieuwend en blijft volop in ontwikkeling.
Ik geniet van alle kindjes, de oudercontacten en het werken binnen het Zandvlinderteam!
Sharon
SharonPedagogische medewerker
Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 in 2015 succesvol afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik zowel stage gelopen als gewerkt binnen Zandvlinder.
Inmiddels ben ik een vast gezicht op de babygroep.
Blijven leren in het vak vind ik erg belangrijk, zo ben ik een gespecialiseerd babyleidster, heb ik een thuisstudie kinderpsychologie gevolgd en ben ik bedrijfshulpverlener. Ik wil mij graag op deze manier blijven ontwikkelen.
De visie en de werkwijzen binnen Zandvlinder spreken mij erg aan.
Ieder kind is speciaal en mag zich ontwikkelen in zijn/haar eigen tempo.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met sport bezig te zijn, speel ik waterpolo en maak ik graag tijd vrij voor vrienden en familie.

Graag tot ziens bij Zandvlinder.

Vera
VeraPedagogische medewerker
Hallo! Mijn naam is Vera van Wingerden. Ik woon samen met mijn lieve vriend in Utrecht.
Ik hou van reizen, en ben een echte levensgenieter.
Ik werk bij Zandvlinder en ben afgestudeerd aan het Da Vinci college te Dordrecht.
Ik heb gekozen voor Zandvlinder vanwege de speciale visie en werkwijze van de instelling.
Ieder kind is speciaal bij Zandvlinder en kan zich ontwikkelen in zijn eigen tempo. Het stukje respect voor mens en milieu vind ik erg mooi bij Zandvlinder.
Je zult mij vooral zien op de babygroep. Hier geniet ik van alle ontwikkelingen die de kinderen meemaken.
Tot ziens!

Dreumesgroep

Kimberly
KimberlyPedagogische medewerker
Hallo Ik ben Kimberley en ik woon in Zwijndrecht. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster niveau 4 gedaan. Ik werk op de baby- en dreumesgroep.Ik heb bewust gekozen voor zandvlinder omdat de visie mij erg aanspreek. Voordat ik bij zandvlinder kwam werken heb ik met deze visie kennis kunnen maken op Kdv Compananny. Bij zandvlinder heb ik de visie eigen gemaakt. De manier van communiceren met de kinderen en met elkaar voelt fijn. De gehaaste maatschappij van vandaag zorgt voor veel indrukken en prikkels. Zandvlinder – “back to basics” benadering waarbij eenvoud en rust centraal staat zorgt er voor dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen uit eigen kracht en capaciteit, zonder dat zij aan al de vele prikkels worden blootgesteld. Dit vind ik een uitdaging elke keer weer.
Heel graag tot ziens bij Zandvlinder
Barbara
BarbaraPedagogische medewerker
Hallo, ik ben Barbara Jochem.
Ik woon samen met mijn man en lieve zoon in ‘s-Gravendeel.
Mijn hobby’s zijn, films kijken, lekker eten en met de auto er op uit gaan.
Het werken bij Zandvlinder is voor mij echt een “eye opener” geweest. De visie en de methode waarmee wij werken waren nieuw voor mij. Ik heb daar veel mooie en nieuwe dingen van geleerd.
Op dinsdag en vrijdag werk ik bij Zandvlinder, op deze dagen komt mijn zoon hier ook spelen.
Als ik hem aan het einde van de dag ophaal, merk ik aan zijn hele uitstraling dat hij een fijne dag heeft gehad.
Dat is ook mijn doel op de peuter en dreumes groep waar ik werk, kinderen een fijne, veilige en leerzame dag bezorgen zodat ze de volgende keer weer met veel plezier komen spelen.
Tot ziens bij Zandvlinder.
Groetjes Bar
Bianca
BiancaPedagogische medewerker
Ik ben Bianca Jordaan, ik woon met mijn man en 2 super leuke dochters in Numansdorp. Ik hou van gezelligheid, sporten en leuke dingen doen met ons gezin, familie of vrienden.
Na mijn opleiding sociaal pedagogisch werk ben ik in de kinderopvang gaan werken. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan. Een aantal jaren geleden ben ik gericht op zoek gegaan naar een kinderdagverblijf met een visie waar ik mij heel goed in zou kunnen vinden, toen kwam ik uit bij Zandvlinder.
Vooral de manier waarop er met de kinderen wordt omgegaan spreekt mij erg aan. Ook het biologische deel vind ik erg interessant en leerzaam. Blijven leren in mijn werk vind ik belangrijk.
Ik werk sinds november 2012 bij Zandvlinder en ben begonnen als invalkracht op alle groepen. Inmiddels werk ik met veel plezier 2 dagen op de dreumes/peutergroep.
Tot ziens bij Zandvlinder!!
Eline
ElinePedagogische medewerker
Hoi, mijn naam is Eline Jonker en ik woon in Oud-Alblas.
Tijdens mijn opleiding tot pedagogisch medewerker liep ik in het laatste leerjaar stage bij Zandvlinder.
Ik had het geluk dat ik gelijk na mijn stage bij Zandvlinder kon blijven.
Ik werk voornamelijk met veel plezier op de dreumesgroep maar ben ook op de overige groepen te vinden.
De ontwikkeling van de kinderen meemaken vind ik heel bijzonder.
Ik hou ervan om samen met de kinderen muziek te maken, spelletjes te doen en voor te lezen.

In mijn vrije tijd speel ik graag piano en zit sinds kort weer op pianoles.
Ook breng ik graag tijd door met vrienden of familie en ik pas graag op mijn neefjes.
In de weekenden ben ik vaak in Nijkerk te vinden omdat mijn vriend daar woont.

Tot ziens bij Zandvlinder!

Peutergroep

Yvonne
YvonnePedagogische medewerker
Mijn naam is Yvonne den Boer. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Martijn en inmiddels de trotse moeder van Dex.
Na mijn opleiding SPH ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening en de gehandicaptenzorg.
In 2009 ben ik in de kinderopvang gaan werken omdat de wens om dit te doen nog altijd heel groot was.
Het werken in de kinderopvang geeft mij enorm veel voldoening en energie.
Ik vind het fijn om een veilige, gezellige en gestructureerde omgeving te creëren waarin kinderen zich gehoord, gezien en begrepen voelen.
De werkwijze en visie van Zandvlinder sluit erg aan bij mijn kijk op het werk. Respect voor het kind, pedagogische deskundigheid en liefde voor het vak zijn enkele aspecten waar ik veel waarde aan hecht.
Graag tot ziens bij Zandvlinder!
Denizia
DeniziaPedagogische medewerker
Mijn naam is Denizia van Coevorden, ik woon in Dordrecht. In mijn vrije tijd dans ik graag en geef ik hierin les. Verder hou ik van gezelligheid en leuke dingen doen! Ik ben als stagiaire begonnen bij Zandvlinder waarnaar ik mijn studie heb voortgezet en afgerond via werken en leren. Ik ben een vast gezicht op de peutergroep en doe dit met veel enthousiasme. Ik vind het werken bij Zandvlinder erg bijzonder, de respectvolle manier waarop er met de kinderen wordt omgegaan spreekt mij erg aan.
Graag tot ziens!
Denise
DenisePedagogische medewerker
Mijn naam is Denise Bezemer. Ik woon in Papendrecht. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 in 2014 succesvol afgerond. Ik ben bij Zandvlinder komen werken nadat ik hier mijn stage had voltooid. Ik werk met veel plezier 4 dagen in de week op de peutergroep. Omdat ik erg geïnteresseerd ben in de ontwikkeling van het kind heb ik een cursus kinderpsychologie gevolgd. De visie van Zandvlinder spreekt mij erg aan. Ik vind het fijn om de kinderen iets te leren en hun met een lach op het gezicht naar huis te laten gaan.
Hopelijk tot ziens,
Denise.

Invalkrachten

Mellanie
MellanieInvalkracht Pedagogische medewerker
Hoi!
Mijn naam is Mellanie Drevensek.
Ik woon met mijn ouders en zus in Dordrecht.
Ik ben afgestudeerd aan het Davinci College voor de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4.
Op Zandvlinder werk ik als invalkracht en ben daarom te zien op elke groep. Het spreekt mij aan dat op Zandvlinder elk kind zijn eigen ik mag zijn en respectvol word behandeld.
In mijn overige tijd werk ik nog bij een chinees restaurant en vind ik het leuk om tijd met familie en vrienden door te brengen
Tot ziens!
Busra
BusraInvalkracht Pedagogische medewerker
Hallo allemaal!

Ik ben Büsra, en ik woon in Dordrecht. In mijn laatste jaar kwam ik stage lopen bij Zandvlinder waar ik het meteen naar mijn zin had. Inmiddels heb ik nu mijn diploma PW 3 behaald en kom ik regelmatig werken als invalkracht! Ook studeer ik nog verder voor mijn PW 4 en loop nog stage op maandag, dinsdag en donderdag. De visie en werkwijze van Zandvlinder spreekt mij erg aan, elk kind word op respectvolle manier behandeld. Het werken met kinderen vind ik uitdagend, en leerzaam. De groei van de kinderen van dicht bij te mogen zien vind ik het allermooist. Als leidster vind ik het dan ook belangrijk dat kinderen zich optimaal mogen ontwikkelen op hun eigen tempo, en uiteraard dat kinderen zich veilig en thuis voelen.

In mijn vrije tijd vind ik het erg gezellig om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Graag tot ziens bij Zandvlinder!

Nikki
NikkiInvalkracht Pedagogische medewerker
Hallo allemaal,

Ik zal mezelf even voorstellen!
Mijn naam is Nikki. Ik woon samen met mijn ouders en broertje in ‘s-Gravendeel. In mijn 2e jaar van PW4 kwam ik stage lopen bij Zandvlinder, ik had het gelijk naar mijn zin. Ik rond ook mijn laatste jaar hopelijk af bij Zandvlinder. Ik loop stage op woensdag, donderdag en vrijdag. Ook ben ik te vinden bij Zandvlinder als invalkracht. De visie sprak me gelijk aan. De kinderen worden op een respectvolle manier behandeld, dat vind ik erg belangrijk.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriend, familie en vriendinnen.

Graag tot ziens bij Zandvlinder!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. AKKOORD