Oudercommissie

Bij Zandvlinder is er een oudercommissie aanwezig. De oudercommissie bestaat uit een aantal ouders van Zandvlinder. Zij vertegenwoordigen alle ouders van de kinderen bij Zandvlinder worden opgevangen. Het doel van een oudercommissie is om in samenwerking met Zandvlinder de kwaliteit van de opvang te behouden en verbeteren.

De leden van de oudercommissie zijn:

  • Thirza van der Schaaf
  • Lesley van der Schaaf
  • Sam van der Schaaf
  • Stephanie Stuger
  • Marian Borsboom-Waleboer

Klik hier voor het intern klachtenreglement en reglement oudercommissie.

Thirza van der Schaaf Oudercommissie
Ik ben Thirza en woon met mijn vriend en twee kinderen (Freyja & Leon) in Dordrecht. Ik ben blij om deel te mogen nemen aan de oudercommissie.
Lesley van der Schaaf Oudercommissie
Ik ben de vader van Isabel en woon samen met mijn vrouw en Isabel in Dordrecht. Ik ben 30 jaar oud en neem deel aan de oudercommissie.

In het weekend voetbal ik met mijn team en ben ik graag met vrienden.

Sam van der SchaafOudercommissie
Ik woon samen met mijn man Lesley en dochter Isabel in Dordrecht. Isabel zit momenteel op de peutergroep.

Ik ben werkzaam bij een verhuurmakelaar in Dordrecht.

Stephanie Stuger Oudercommissie
Mijn naam is Stephanie, 29 jaar en ik ben de moeder van Ellery-Leo. Naast hem heb ik nog een dochtertje Marli-chey. Zij zit al op de basisschool en heeft niet zo lang op de Zandvlinder gezeten. Wij wonen met z’n 4tjes in Crabbehof. Wij zijn in november 2020 naar Dordrecht verhuist. Mijn partner is hier opgegroeid en kende het al. Voor mij was het nog heel erg wennen een nieuwe stad, maar voel me inmiddels helemaal op me plek. Net als de kindjes.

Ik werk bij een baby winkel op kantoor en in onze vrije tijd, gaan we graag lekker wandelen, dierentuinen bezoeken en luieren. Zonder kinderen vind ik het ook leuk om naar vrienden te gaan, lekker te borrelen, film/series kijken en wat selfcare.

Onze keus voor de Zandvlinder is vanwege dat het een kleinschalige kinderopvang is, waarbij de kinderen voor op staan en ondersteund worden in hun ontwikkeling. Ik heb me toegevoegd bij de oudercommissie, omdat ik het belangrijk vind dat ouders betrokken worden bij de opvang. Zodat wij ook meer weten over wat er achter de schermen gebeurt en hier ook over mee kunnen praten.

Marian Borsboom-WaleboerOudercommissie
Hallo,

Graag stel ik me even voor: ik ben Marian, moeder van Tim en getrouwd met Michel. Verder hebben wij nog twee katten thuis.

Ik ben werkzaam als audicien in Dordt en als ik niet werk, breng ik graag mijn tijd door met Tim, mijn man, familie en vrienden.

Wij zijn graag buiten bezig, maar rommelen ook veel in huis. Als ik de tijd vind, dan lees ik graag, ben graag creatief en ik hou ervan om op vakantie te gaan.

Zandvlinder, met de lieve dames, zijn echt een tweede thuis voor Tim en ik hoop een goede bijdrage te kunnen leveren aan de oudercommissie. Daarbij wil ik graag een stem uitbrengen die niet alleen voor Tim en mij goed is, maar ook namens alle ouders bij Zandvlinder. Dus schroom niet en als je ergens mee zit (goed of minder goed), benader mij en zal het meenemen in het overleg.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. AKKOORD